Betonnen dakpannen reinigen Breda Dongen Oosterhout Zundert

Betonnen dakpannen reinigen Breda Dongen Oosterhout Zundert

Periodiek onderhoud is voor de levensduur van uw dakpannen noodzakelijk

De gemiddelde levensduur van betonnen dakpannen varieert van 30 tot 55 jaar. Hoe komt het dat de levensduur zo sterk verschilt? Wat we in de praktijk vaak zien is dat gezinnen, die op tijd voor betonnen dakpannen reinigen gekozen hebben, aanmerkelijk langer van hun dakpannen gebruik kunnen maken. Ook komen we situaties tegen, dat onze hulp wordt ingeroepen voor lekkage problemen die het gevolg zijn van gescheurde en gebarsten dakpannen die nog geen 30 jaar oud zijn! Ongetwijfeld mogen er vraagtekens gezet worden bij de kwaliteit van de betonnen dakpannen, maar in 99% van de situaties heeft er nooit periodiek onderhoud plaatsgevonden. En dat is beslist nodig bij betonnen dakpannen, want algen en mossen gedijen uitstekend op betonnen dakpannen. Zeker wanneer de minuscule worteltjes van de algen en mossen qua groei niet afgeremd dan wel gestopt worden.

Gereinigde dakpannen geven uw dak een compleet nieuwe uitstraling

Niet alleen zorgt betonnen dakpannen reinigen in combinatie met impregneren ervoor, dat de waterafstotende toplaag in topconditie blijft. Een ander belangrijk aspect is de uitstraling van uw woning en in het bijzonder uw pannendak. Betonnen dakpannen krijgen na verloop van jaren een vale kleur. Er komt als het ware een grauwsluier over uw dak respectievelijk woning te liggen. Dit komt de uitstraling en waarde van uw woning absoluut niet ten goede. Wanneer de betonnen dakpannen gereinigd zijn, laat ze dan professioneel impregneren door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda als Wildhagen Dak- en Geveltechniek. U heeft dan de zekerheid dat dit door een vakman gebeurt en dat gebruik gemaakt wordt van uitsluitend A-merk materialen en producten die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Het resultaat zal zijn, dat uw dakpannen probleemloos vele jaren langer mee zullen gaan. Algen, mossen en roetdeeltjes krijgen geen kans om schade toe te brengen aan de waterafstotende toplaag.

Betonnen dakpannen reinigen

Periodiek betonnen dakpannen reinigen een uitstekende investering

Periodiek betonnen dakpannen reinigen en impregneren verdubbelt bijna de levensduur van uw dakpannen. Bovendien is de kans op lekkages met uw dak nihil. Wij adviseren u daarom periodiek voor betonnen dakpannen reinigen te kiezen.

Maak voor een vrijblijvende maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs de rubriek contact en ontdek hoeveel kosten u de komende decennia kunt uitsparen.