Bakstenen muur impregneren Breda Oosterhout Roosendaal

Bakstenen muur impregneren Breda Oosterhout Roosendaal

Duurzaam hydrofoberen kan alleen op een brandschone ondergrond

Wildhagen Dak- en Geveltechniek Breda beschikt over gecertificeerde dakdekkers en gevelspecialisten die allround diensten aanbieden in de regio West-Brabant. Een van de diensten waarvoor onze gevelspecialisten vrijwel wekelijks worden ingehuurd is professioneel bakstenen muur impregneren. Wanneer het impregneren door een gecertificeerd specialist van Wildhagen wordt uitgevoerd, dan mag u er vanuit gaan dat de waterafstotende toplaag van de bakstenen weer 10 tot 20 jaar haar werk zal doen.

Voorwaarde duurzaam bakstenen muur impregneren

Om duurzaam profijt te kunnen hebben van een impregneermiddel moet de ondergrond beslist brandschoon zijn. In het geval van een bakstenen muur betekent dit, dat er geen resten van algen, mossen, roetdeeltjes en vuil in de poriën van de bakstenen mogen zitten. Is dit wel het geval, dan kan het impregneermiddel niet tot in de poriën doordringen waardoor een zwakke plek in de waterafstotende toplaag blijft bestaan. Om deze reden hebben de gevelspecialisten van Wildhagen Geveltechniek een aantrekkelijk combinatietarief ontwikkeld voor een bakstenen muur impregneren en reinigen.

bakstenen muur impregneren begane grond

Maatwerk offerte en all-in prijs bij Wildhagen Geveltechniek Breda

bakstenen muur impregneren

Als gecertificeerd dak- en geveltechniek specialist werken wij met maatwerk offertes en all-in prijzen. Dat geldt ook voor het professioneel reinigen en impregneren van bakstenen muren. Wanneer u wilt weten wat de investeringskosten zijn voor een bakstenen muur impregneren en reinigen, dan komen wij op afspraak bij u langs om de muur te inspecteren en in kaart te brengen. Wanneer wij dat gedaan hebben ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte voor bakstenen muur impregneren inclusief reinigen. Het staat u dan vrij om hier wel of geen gebruik van te maken. Wanneer u akkoord bent met de maatwerk offerte spreken wij een datum af wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden.

Wildhagen Dak en Geveltechniek Breda staat voor kwaliteit en transparantie. Wilt u weten wat de kosten zijn voor bakstenen muur impregneren inclusief reinigen? Raadpleeg dan voor het opstellen van een maatwerk offerte de rubriek contact